• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Лінійка до відзначення Року англійської мови в Укроїні

Лінійка до відзначення Року англійської мови в Укроїні

2016-09-20

/Files/images/IMG_8501.JPG

У червні 2015 р., Президент України П. Порошенко, виступаючи з посланням до Верховної Ради, заявив, про те, що наступний2016 рік в Україні буде оголошено роком англійської мови, причому її вивчення має стати одним з пріоритетів у розвитку нашої держави. Аргументуючи своє рішення, Президент нашої країни, навів деякі факти щодо того, що Україна знаходиться серед країн з одним з найнижчих рівнів знання англійської мови, що є суттєвим бар’єром для жителів нашої країни в переорієнтуванні на цінності західного світу. Також Петром Порошенко було оголошено про те, що в найближчому майбутньому, володіння англійською мовою стане одним з найважливіших критеріїв при прийомі на державну службу. Рішення про оголошення наступного року роком англійської мови в Україні ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграціїУкраїни до європейського простору та підтримки програми GoGlobal, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

В наш час для того, щоб мати гарну роботу, потрібно знати іноземні мови. Найпоширеніші мови в світі – китайська, іспанська, англійська й деякі інші мови. Але кожна добре освічена людина в світі говорить англійською, тому що це – мова спілкування, бізнесу, науки й культури.

Англійська мова зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах :Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії. Англійська мова – одна з шести офіційних робочих мов Організації Об’єднаних Націй. Це – друга робоча мова в Європейському Співтоваристві.

Лінійку підготувала і провела вчитель англійської мови Арабова Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi