Спортивний вересень

2016-09-14

/Files/images/IMG_8493.JPG

14 вересня в нашій школі у рамках Олімпійського тижня відбувся День Здоров’я. За рішенням шкільного парламенту програма цього дня була розподілена на дві частини: учні 1-8 класів брали участь у спортивних змаганнях на шкільному майданчику, а учні 9-11 класів здійснили похід на відстань 6 км від села до ставка, який місцеві жителі називають «бам» або «плотина» (походження назви вказаної водойми нашому поколінню невідома).

Серед учасників змагань на спортивному майданчику школи найкращі результати показали учні: Іліністор Марко, Костюк Карина. Моклюк Дарина – 5 клас, Коренко Валентин, Костюк Микола, Унгурян Віталій – 8 клас, Дмитрюкова Анастасія, Виноградова Юлія – 6 клас, Детинович Ілона – 3 клас, Єпіфанова Анастасія – 4 клас. Учні брали участь у підтягуванні, стрибках у довжину та бігові на коротку дистанцію.

Учні 9-11 класів мали чудову нагоду досліджувати природу рідного краю у поєднанні зі спортом. Біля ставка старшокласники грали у волейбол, футбол.

Кожна учнівська група по закінченню спортивної частини організувала собі гастрономічні посиденьки на природі.

Хочемо щиро подякувати всім вчителям, які організували для нас таке чудове спортивне свято! Усім бажаємо міцного здоров’я і гарного настрою на весь навчальний рік!

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi