До року англійської мови в Україні

2016-10-19

Вчи англійську-це важливо!

У нашій школі проходив конкурс малюнків на тему «2016 -рік англійської мови в Україні». Було оформлено виставку учнівських малюнків.

/Files/images/IMG_5779.jpg

Англійська мова зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах :Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії. Англійська мова – одна з шести офіційних робочих мов Організації Об’єднаних Націй. Це – друга робоча мова в Європейському Співтоваристві.

У багатьох Азійських та Африканських країнах, як наприклад в Індії або в Єгипті, в колишніх Британських колоніях люди говорять англійською, крім їхньої рідної мови. Люди також говорять англійською в Європі. Англійською мовою розмовляють практично по всьому світові кожні сім чоловік з десяти.

Незалежна Україна має відносини багатьма країнами. Багато іноземних делегацій прибуває до нашої країни. В свою чергу наші бізнесмени, туристи, експерти часто виїжджають за кордон. Англійська – мова міжнародного спілкування, тому дуже важливо вивчати її.

Project “Happy Teacher”s day”

В рамках Року англійської мови до Дня вчителя був виконаний колективний творчий проект «Все про вчителя. Вітання з професійним святом»

Проектна технологія стала актуальною останнім часом. Учні працювали над проектом “ My teacher. Congratulations on professional holiday.“ Робота включала різні види діяльності. Ініціативні групи досліджували матеріали, збирали потрібну інформацію та фотоматеріали, оформлювали листівки та представляли свої проектні роботи. Навіть у слабких дітей була чудова можливість реалізувати себе. Проектна робота “ My teacher. Congratulations on professional holiday“ стала одним із методів креативності учнів та справжнім відпочинком дітей від рутини на уроках.

/Files/images/Табір09 828.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi