• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Котитить сонце літо по стежках, а в "Усмішці" весесело у нас!

Котитить сонце літо по стежках, а в "Усмішці" весесело у нас!

2019-06-14

/Files/images/62144239_2187775637926400_5556879166315429888_n.jpg

Другий тиджень відпочинку у нашому оздоровчому таборі "Усмішка" позначився великою кількістю подій, походів туристичного, пізнавально-дослідницького характеру.

Надзвичайно цікавою була подорож до фермерського господарства ТОВ "СВК "Перчунівський", безпосередньо до машинно-тракторного парку. Головний бригадир Детинович С.В. показав трактори і машини, якими працюють хлібороби, збираючи врожаї та обробляючи поля. Кожен бажаючий мав змогу сісти в кабіну сучасного трактора "John Deere" та відчути себе трактористом. По закінченні екскурсії діти отримали солодкі пригощання від директора ФГ ТОВ "СВК "Перчунівський" Стадніченка Р.В. та нашогго незмінного "солодкого спонсора" Стадніченко А.В.

Чимало захоплень і гарного настрою отримали діти під час екскурсії до дитячого садка "Берізка", адже кожен розповідав про свою улюблену гойдалку, мав змогу покататись на ній, а також погратися улюбленим іграшками.

Духовність - основа всіх основ. Тож, наші вихованці також намагалися пізнавати світ християнства, який представлений у головний святині нашого села - храмі Свято-Різдва Христового. Хорист храму Андреєва С.Г. розповіла дітям історію створення храму, його відбудову після підпалу. значення ікон, представлених на іконостасі иа правила поведінки у храмі під час богослужіння.

Робота табору триває! Залишився ще один тиждень. Маємо надію, що наступні дні будуть не менш цікавими та пізнавальними, ніж попередні.

Кiлькiсть переглядiв: 343

Коментарi